Potvrđeni slučajevi hripavca u Zapadnohercegovačkoj Županiji

Grafikon prikazuje broj osoba kod kojih je potvrđen slučaj hripavca/pertusisa/velikog kašlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj za period od 01. prosinca 2023. do 22. ožujka 2024. godine. Vidljivo je da su u prosincu zabilježena tri potvrđena slučaja kao i u siječnju 2024. godine, dok u veljači 2024. godine se bilježi rast na 13 potvrđenih slučajeva, s blažim padom u ožujku 2024. godine s 10 potvrđenih slučajeva.

Read more...

PETAK 1. OŽUJKA NERADNI DAN U ŽUPANIJI ZAPADNOHERCEGOVAČKOJ

Vlada Županije Zapadnohercegovačke je na 30. sjednici održanoj 20. veljače donijela Odluku kojom se petak 1. ožujka 2024. godine proglašava neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Read more...

NADLEŽNA MINISTARSTVA I ZAVODI RAZGOVARALI O POTREBNIM AKTIVNOSTIMA U VEZI POJAVE MORBILA U FBiH

U četvrtak 01. veljače 2024. godine u Federalnom ministarstvu zdravstva održan je sastanak s predstavnicima županijskih ministarstava zdravstva, županijskih zavoda za javno zdravstvo, Zavoda za javno zdravstvo FBiH, kao i predstavnika Svjetske zdravstvene organizacije u BiH i UNICEF-a. 

Na sastanku je razgovarano o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u Federaciji Bosne i Hercegovine, s obzirom da je u posljednje vrijeme zabilježen rast broja oboljelih od morbila, posebno u Tuzli i Sarajevu.

Read more...

VLADA USVOJILA PROGRAM RADA ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽZH ZA 2024. GODINU

Na 27. sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke održanoj 11. siječnja 2024. godine usvojen je Program rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke za 2024. godinu.

Read more...

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Nova godina je kao list,

ne ispisan već bijel i čist.

Na njega se piše predivna želja,

želimo vam puno ljubavi, zdravlja i veselja.

Read more...
Page 1 of 20

Please publish modules in offcanvas position.