NADLEŽNA MINISTARSTVA I ZAVODI RAZGOVARALI O POTREBNIM AKTIVNOSTIMA U VEZI POJAVE MORBILA U FBiH

U četvrtak 01. veljače 2024. godine u Federalnom ministarstvu zdravstva održan je sastanak s predstavnicima županijskih ministarstava zdravstva, županijskih zavoda za javno zdravstvo, Zavoda za javno zdravstvo FBiH, kao i predstavnika Svjetske zdravstvene organizacije u BiH i UNICEF-a. 

Na sastanku je razgovarano o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u Federaciji Bosne i Hercegovine, s obzirom da je u posljednje vrijeme zabilježen rast broja oboljelih od morbila, posebno u Tuzli i Sarajevu.

Više...

VLADA USVOJILA PROGRAM RADA ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽZH ZA 2024. GODINU

Na 27. sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke održanoj 11. siječnja 2024. godine usvojen je Program rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke za 2024. godinu.

Više...

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Nova godina je kao list,

ne ispisan već bijel i čist.

Na njega se piše predivna želja,

želimo vam puno ljubavi, zdravlja i veselja.

Više...

1. siječnja (ponedjeljak) Nova godina i 2. siječnja (utorak) – neradni su dani u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 9/04), 1. siječnja (ponedjeljak) Nova godina neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Vlada Županije Zapadnohercegovačke je na 26. sjednici održanoj 29. prosinca 2023. godine donijela Odluku o proglašenju 2. siječnja 2024. godine (utorak) neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Više...
Stranica 1 od 20

Please publish modules in offcanvas position.