RADIONICA O IMUNIZACIJI ODRŽANA U DOMU ZDRAVLJA ŠIROKI BRIJEG

10 May 2022

Široki Brijeg, 9.05.2022.

„Značaj imunizacije za liječnike i medicinske radnike“ na kojoj se govorilo o važnosti cijepljenja protiv Covid 19 održana je u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke. Na radionici je sudjelovalo 16 liječnika i medicinskih radnika iz Doma zdravlja Široki Brijeg, a održana je u okviru projekta ON TIME - Prevencijom i ranim otkrivanjem do efikasnijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke koji je financiran iz Interreg IPA programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora.  

„Najbolje i najjeftinije liječenje je prevencija bolesti. Posjetili smo sve općine u Županiji Zapadnohercegovačkoj i putem otvorenog dijaloga sa zdravstvenim djelatnicima riješili smo mnoge nedoumice. Tema imunizacije je još više osnažila ionako izuzetno kvalitetnu suradnju Domova zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke“, istakla je voditeljica radionice dr. Andrea Jurić, epidemiolog i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke.

Radionice o značaju imunizacije za liječnike i medicinske radnike održane su u četiri Doma zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj (Grude, Ljubuški, Posušje i Široki Brijeg).

Za uplatu antigenskog i serološkog testiranja:
Depozitni račun za prikupljanje javnih prihoda ŽZH: 3380002200004013
Vlastiti prihodi proračunskih korisnika: 722631
Općina 037
Proračunska organizacija: 1602001

Najčešća pitanja i odgovori

kontakt brojevi

Događanja