RADIONICA O IMUNIZACIJI ODRŽANA U DOMU ZDRAVLJA GRUDE

04 May 2022

Grude, 4.05.2022.

„Značaj imunizacije za liječnike i medicinske radnike“ na kojoj se govorilo o važnosti cijepljenja protiv Covid 19 održana je u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke. Na radionici je sudjelovalo 17 liječnika i medicinskih radnika iz Doma zdravlja Grude, a održana je u okviru projekta ON TIME - Prevencijom i ranim otkrivanjem do efikasnijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke koji je financiran iz Interreg IPA programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora.  

Radionicu je vodila dr. Andrea Jurić, epidemiolog i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke koja je istakla “Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke je održao radionicu o promociji imunizacije u Domu zdravlja Grude imajući u vidu kako će Covid 19 još neko vrijeme biti prisutan. Vakcine su naša neminovnost i visoka razina procijepljenosti garantira zdravstveno izvjesniju budućnost za sve”. Nazočne je s prigodnim govorom pozdravila dr. Zdravka Erkapić, ravnateljica Doma zdravlja Grude.

Radionice o značaju imunizacije za liječnike I medicinske radnike održane su u četiri Doma zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj (Grude, Ljubuški, Posušje i Široki Brijeg).

Za uplatu antigenskog i serološkog testiranja:
Depozitni račun za prikupljanje javnih prihoda ŽZH: 3380002200004013
Vlastiti prihodi proračunskih korisnika: 722631
Općina 037
Proračunska organizacija: 1602001

Najčešća pitanja i odgovori

kontakt brojevi

Događanja