RADIONICA O IMUNIZACIJI ODRŽANA U DOMU ZDRAVLJA LJUBUŠKI

05 Svibanj 2022

Ljubuški, 5.05.2022.

„Značaj imunizacije za liječnike i medicinske radnike“ na kojoj se govorilo o važnosti cijepljenja protiv Covid 19 održana je u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke. Na radionici je sudjelovalo 26 liječnika I medicinskih radnika iz Doma zdravlja Ljubuški, a održana je u okviru projekta ON TIME - Prevencijom i ranim otkrivanjem do efikasnijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke koji je financiran iz Interreg IPA programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora.  

„Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke u svom Statutu sadrži sve odredbe o načinima prevencije bolesti. Imamo dovoljno kadra i odlučili smo se više posvetiti lokalnim zajednicama s ciljem zdravstvenog prosvjećivanja u pogledu imunizacija protiv Covid 19“, istakla je voditeljica radionice dr. Andrea Jurić, epidemiolog i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke. Nazočne je s prigodnim govorom pozdravio dr. Ivan Landeka, ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški.

Radionice o značaju imunizacije za liječnike I medicinske radnike održane su u četiri Doma zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj (Grude, Ljubuški, Posušje i Široki Brijeg).

Za uplatu antigenskog i serološkog testiranja:
Depozitni račun za prikupljanje javnih prihoda ŽZH: 3380002200004013
Vlastiti prihodi proračunskih korisnika: 722631
Općina 037
Proračunska organizacija: 1602001

covid 19 inf i preporuke

preporuke fed min zdr

Najčešća pitanja i odgovori

kontakt brojevi

Zbirni tjedni izvještaj

Događanja