RADIONICA O IMUNIZACIJI ODRŽANA U DOMU ZDRAVLJA POSUŠJE

06 Svibanj 2022

Posušje, 6.05.2022.

„Značaj imunizacije za liječnike i medicinske radnike“ na kojoj se govorilo o važnosti cijepljenja protiv Covid 19 održana je u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH). Na radionici su sudjelovalo 24 liječnika i medicinskih radnika iz Doma zdravlja Posušje, a održana je u okviru projekta ON TIME - Prevencijom i ranim otkrivanjem do efikasnijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke koji je financiran iz Interreg IPA programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora.  

„Razina procijepljenosti protiv Covid 19 u ŽZH je oko 10% i smatramo kako je značajna edukacija populacije o svim prednostima cjepiva i načinima na koji se proizvode. U Zavodu za javno zdravstvo smatramo kako više znanja smanjuje strah od novih lijekova i cjepiva“, istakla je voditeljica radionice dr. Andrea Jurić, epidemiolog i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke. Nazočne je s prigodnim govorom pozdravio Ivica Ćorić, ravnatelj Doma zdravlja Posušje.

Radionice o značaju imunizacije za liječnike i medicinske radnike održane su u četiri Doma zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj (Grude, Ljubuški, Posušje i Široki Brijeg).

Za uplatu antigenskog i serološkog testiranja:
Depozitni račun za prikupljanje javnih prihoda ŽZH: 3380002200004013
Vlastiti prihodi proračunskih korisnika: 722631
Općina 037
Proračunska organizacija: 1602001

covid 19 inf i preporuke

preporuke fed min zdr

Najčešća pitanja i odgovori

kontakt brojevi

Zbirni tjedni izvještaj

Događanja